Внай-женския ден на годината - 8 март, сайтът от портфолиото на

...
Внай-женския ден на годината - 8 март, сайтът от портфолиото на
Коментари Харесай

Edna.bg празнува 12 години с 12 специални интервюта с популярни дами

Внай-женския ден на годината - 8 март, сайтът от портфолиото на Нет Инфо отбелязва своя 12-и рожден ден. И тази година аудиторията се довери на качественото наличие на платформата, ориентирана към нежната част от обществото. Вдъхновен от празничния ден, екипът на уеб страницата е подготвил специфична изненада за своите читателки - серия от изявленията с 12 сполучливи известни дами, представителки на 12-те зодии, които ще разкрият до каква степен астрологичният им знак дефинира същността и характера им. Всички изявленията и още вести, свързани с астрология, ще бъдат налични в специфичната категория.

към този момент е и с нов основен редактор - Наталия Такова-Мазгарева, която има над 15-годишен опит в едни от най-големите печатни, телевизионни и онлайн медии. „ За мен е същинско наслаждение да оглавя най-обичания женски уебсайт в България. С чудесния екип сме ви приготвили поредност от приятни изненади, свързани с обичаното на всички ни женско цифрово пространство “ , показа чаровната дама.

Платформата, отдадена на дамите, започва още и своя видео графа – „ Edna.bg пита... “. В нея ще могат да бъдат гледани изявленията със звездни дами и специалисти в разнообразни области, които споделят качествена, достоверна и завладяваща информация.

През последната година провежда четири тематични събития, а в светлината на прожекторите застанаха известни лица от света на публицистиката, известни дами инфлуенсъри, певици и актриси.

12 любопитни обстоятелството за можете да прочетете!

За Нет Инфо

Нет Инфо е българска цифрова медийна и софтуерна компания, част от Нова Броудкастинг груп, която доближава до 86% от интернет потребителите в България, съгласно данни на Гемиус за м. февруари 2024 година В портфолиото на компанията са някои от най-големите и посещавани уеб сайтове – АБВ Поща, Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Gong.bg, Pariteni.bg и други, както и платформите за разпространяване на неповторимо видео наличие Vbox7 и NovaPlay – извънреден достъп до телевизионни сериали, риалити формати и излъчвания. Нет Инфо дава висококачествено наличие, новаторски цифрови артикули и опция за подвижност за потребителите във всеки един миг от всекидневието им.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР